Bestelauto (23) Bestelauto
Enkel cabine (45) Enkel cabine
Dubbele cabine (5) Dubbele cabine
Personenauto's (6) Personenauto's
Bakwagen (1) Bakwagen
SUV/MPV (0) SUV/MPV
Overig (2) Overig
Totaaloverzicht (82) Totaaloverzicht

Koopman Lease, uw financiallease specialist!
 

Wat is financial lease?

Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen.

Bij Koopman Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen.

U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die u betaalt voor uw Koopman Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag.

De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk bij Koopman.

Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente. 


Voor de slimme ondernemer

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons een bedrijfswagen leasen. Hiermee betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl de auto wel volledig van u is. 

Met het kopen van een bedrijfsauto bij Koopman Lease kunt u gebruikmaken van alle fiscale voordelen die u geniet als economisch eigenaar van de auto, zoals afschrijving, investeringsaftrek etc. zonder dat uw werkkapitaal afneemt.

Daarnaast is de auto voor ons het enige onderpand, wat uw kredietfacileit verder niet in gevaar brengt. 

 

Helder en overzichtelijk

Het te leasen object komt onder de noemer Financial Lease op uw balans. U bent vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van het object.

U betaalt een vast maandelijks leasebedrag voor uw leasecontract mede omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract. U weet exact waar u aan toe bent.

Heel helder en volledig overzichtelijk. Daar streven wij naar bij Koopman Lease.

 

Belastingtechnisch aantrekkelijk

U kunt het object tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, u bent immers economisch eigenaar.

Ook de inruil of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de lease-overeenkomst, waardoor de leasetermijn nog lager uitvalt. 

De autokosten, zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand. 

 

Laag maandbedrag

Met Koopman Financial Lease kunt u uw auto –inclusief opties en accessoires– voor het volledige bedrag (excl. BTW) financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandelijkse leasetermijn nog lager uitvalt.

U bent bij Koopman Lease dus verzekerd van financieel maatwerk. 

Kortom, Financial Lease is voor zowel de startende als de groeiende ondernemer de oplossing. Gaat het om 1 of om meerdere auto's, Koopman Lease doet U altijd een passend voorstel. U kunt bij ons kiezen uit twee mogelijkheden:

Koopman Financial Lease

 • Geen beslag op uw liquiditeit
 • Fiscale afschrijving
 • Rente aftrekbaar
 • Investeringsaftrek
 • Transparant
 • Lage rente
 • Lage leasetermijn mogelijk door middel van een slottermijn
 • Zelf de looptijd bepalen

Koopman Variabel Lease*

 • Geen beslag op uw liquiditeit
 • Fiscale afschrijving
 • Rente aftrekbaar
 • Investeringsaftrek
 • Transparant
 • Tussentijds extra aflossen zonder kosten
 • Volledig tussentijds inlossen zonder kosten
 • Variabele looptijd
 • Variabele rente
 • Flexibiliteit als ondernemer
 • Zelf de looptijd bepalen

*Indien U Variabel Lease wenst, kunt U dit in het aanvraagformulier bij "opmerkingen" aangeven

———————————————————————————————

 

Koopman Financial Lease Woordenboek

Wij van Koopman Lease hebben jarenlange ervaring met financial lease van jonge bedrijfswagens.

Deze kennis delen wij graag met U!

Hieronder het Koopman Lease Woordenboek: veel gebruikte begrippen helder uitgelegd. Evengoed nog vragen? Bel of mail ons, wij leggen het U graag uit!

Aanbetaling : 

Wanneer U een auto aanschaft in de financial lease kunt U op het aanschafbedrag een aanbetaling danwel inruil doen. Hiermee verlaagt U het te financieren bedrag en zodoende zal het maandbedrag voor U lager worden. Tevens is de kans op accepatie groter bij het doen van een aanbetaling of inruil.

Looptijd :

De duur van Uw financial lease contract, het aantal maanden waar het contract voor is afgesloten, noemen wij de looptijd. Deze is volledig door U zelf te kiezen.

Slotsom : 

Een slotsom ofwel slottermijn is een bedrag wat aan het einde van Uw looptijd nog open staat. 

Belastingvoordeel : 

Met financial lease kunt U gebruik maken van verschillende belasting voordelen, denk hierbij aan investeringsaftrek, afschrijving op de auto en rente welke aftrekbaar is.

Maandbedrag : 

Het maandbedrag is het vaste bedrag dat u durende de gehele looptijd maandelijks betaald. Het maandbedrag omvat rentekosten en aflossing

Vervroegd inlossen : 

Vervroegd inlossen is ten alle tijden mogelijk. Indien u kiest voor Koopman Variabel Lease, kunt u op ieder gewenst moment boetevrij een deelbetaling doen of de gehele lease aflossen.

BTW bedrag : 

Het btw bedrag is het bedrag dat bovenop de autoprijs komt en staat gespecificeerd op de factuur. Dit bedrag dragen wij af aan de belastingdienst. U kunt het met de eerste btw aangifte weer terug vorderen